18 Eylül 2012 Salı

Evli, mutlu ve yeniden aranızda:)




Uzun bir aranın ardından ki böyle olacağı belliydi yeniden aranızdayım. Şu aralar yeni evin sosyal mecralardan çok uzak bir mekan olması sebebi ile aktif olduğum tüm mecraların pek dışındayım. Ama bu demek değil ki düğün ve balayı ile ilgili detayları yazmayacağım. En kısa zamanda detaylı postlarla yeniden aranızda olacağım.

Balayı ile ilgili küçük bir ipucu vermem gerekirse önüme sunulan yiyecekler arasında bana en yenebilecek ibi duranlar ağaçtaki mangolar oldu ki onları da yemedim elbet.Aç gezdim aç döndüm.

4 yorum:

  1. Yok artık Hindistan'da mıydın yoksa? ipucu keser mi bizi kuzum? Detaylarla gel bize, fotoğraflarla gel, çabuk gel! :)

    YanıtlaSil
  2. Senin için bir mim'im var:)) Katılmak ve yanıtlamak istersen; http://dunyaevimm.blogspot.com/2013/02/mimlendim.html Şimdiden kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba :) Düğün.com daki yazınızdan geldim buraya, kendi yazımı okuduktan sonra sizinkini gördüm. Balayınızla ilgili yazınızı üzülerek okudum. Ben de geçen sene balayı için Phuket e gittim ordan da Bangkok a. Hayatımda unutamayacağım güzellikte bir 9 gün geçirdim. Şimdi tekrar ne zaman gidebiliriz diye düşünüyorum. Vaktiniz olur ise blogumda okuyabilirsiniz.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Doğru bir tercih yapmanıza çok sevindim. Bizim ki de bir dahaki sefere umarım. Sevgiler...

    YanıtlaSil