12 Ağustos 2013 Pazartesi

Yurt içi alternatif tatiller

10 kaplan gücündeki pazartesiden merhaba! Eğer hala kullanmadığınız yıllık izinleriniz ve de tatile çıkma fırsatınız varsa bu hafta daha sevimli olabilir...

Bayram bitip de herkesler izinlerini tüketmiş tatil beldeleri yavaş yavaş rutinlerine dönmeye başlamışken, sizin için de ne kadar kalabalık o kadar karmaşık ise şimdilerde yaz tatili programı yapmanın tam zamanı.

Klasik tatil köyleri ve popüler erken rezervasyon otellerinde sıkılmış alternatif arayanlara, muhteşem koylar  ve az bilinen tesisler konusunda önerilerim var.

1-OLİRA BOUTİQUE HOTEL&SPA  - GÜNDOĞAN


Yalıkavak ve Türkbükü arasında yol üzerinde yer alan Gündoğan beldesi, meşhur Tavşan adası'na da oldukça yakın. Tersanden  butik otele dönüşen Olira Hotel aynı zamanda keyifli bir spaya sahip ve, oda kahvaltı olarak hizmet veriyor.  Gitmişken çevredeki doğa harikası adaları görmek için tekne turlarına da katılabilirsiniz.



2-METEOR BEACH HOTEL RESTAURANT  - AKYARLAR

35 kişilik  kapasitesi ile mütevazi bir işletme olan Meteor Beach adından da anlaşılacağı üzere, sahip olduğu muhteşem plajı ve turkuaz denizi  ile aynı zamanda plaj olarak hizmet veriyor. Oda kahvaltı, yarım pansiyon ve tam pansiyon şeklinde ihtiyaç ve talep doğrultusunda hizmet veren tesis, Turgutreisi Akyarlar'a bağlayan yol üzerinde Kos Adası'nın tam karşısında konumlanmış eşssiz bir lokasyonda bulunuyor.


Ayaklarım kumlanmadan gittiğim tatile tatil demem diyorsanız ve deniz sizin için herşeyse Meteor sizin için hesaplı bir alternatif olacaktır. 


3-GÖLKÖY SUİTES BOUTIQUE HOTEL - GÖLTÜRKBÜKÜ 

12 suite sahip sevimli butik otel,  Gölköy koyunda mavi bayraklı muhteşem bir sahile sahip.  Aile odaları şeklinde dizayn edilmiş suitlere sahip tesis oda kahvaltı şeklinde hizmet veriyor. Akşamüstü kahvesini iskelesinde içmek müthiş keyif olurken yine bulunduğu lokasyon için uygun fiyatlar sunan bir tesis olarak alternatifler arasındaki yerini kuvvetlice alıyor. 



4- KAKTÜS HOTEL

Gölköy Suites ile komşu olan Kaktüs Otel, uzunca bir iskele ile gündüzleri plaj geceleri balık restaurantı olarak hizmeti veriyor. İsteyenlere apart otel şeklinde  de hizmet verecek odaları bulunan tesis hesaplı bir tatil arayışı içerisindekiler için plajı ve denizi ile şahane bir alternatif. 


5-FLAMM OTEL 

Yine Gölköy'de bulunan tesis bana deniz kum güneş ve iyi yemek yetmez biraz tasarım ve lükse de ihtiyaç duyarım diyenler için eşsiz bir alternatif. Tek katlı taş binalarda odalar sunan tesis, oda kahvaltı olarak hizmet vermekte ve dizaynı ile gönülleri fethetmektedir. Restaurantında Akdeniz ve İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra Bodrum'a özel yöresel lezzetleri bulmak da mümkün. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder