18 Mayıs 2012 Cuma

Balayı Sorunsalı Part 4#

BALAYINI YURTİÇİNDE GEÇİRECEKLERE ÖNERİLER



Balayı mevzusu hazır şöyle yazı dizisi haline gelmişken, verdiğimiz karar öncesinde bir de Türkiye alternatiflerinden bahsetmek istiyorum. Araştırmamın ilk safhalarında Türkiye de yer alıyordu ve cidden muhteşem alternatifler buldum, hatta bekarlığa veda için kız kıza mı kaçsak acaba diye düşündüm.


ORTUNÇ CLUB - CUNDA 

Çok eski bir tesis bilenler bilir. Ancak, baba yönetimi oğula devredince tesis yenilenmiş, muhteşem bir koyda orman içinde, müthiş bir mekan yaratılmış. Cunda'da denize girilebilinecek en güzel yer. Cunda'nın içine 5 dk arabayla. O kadar muhteşemki bi bir ara düğünümüzü burada yapmayı bile düşünmüştük:)

Bu noktada küçük bir magazin dedikodusu da vermek isterim. Tesisin yakışıklı sahibi bildiğim kadarı ile uzun zamandır Melisa Sözen ile birlikte. Yaz aylarında kendisini de tesiste görmek mümkün.



KARIA BEL- BOZBURUN 

Burası Bozburun'un en muhteşem noktası sanırım. Odalarının yanı sıra tekne ile 5 dkda gidebileceğiniz bir de özel 2 evi var. Yemekler de buraya Karia Bel'den  tekne ile geliyor. Sizden başka kimsecikler yok oh mis. Tabi evin tamamını kiralamazsanız, yan cephedeki alanda bir çiftin daha olması muhtemel. Ama olsun yalnız korkarsınız zaten:)  Fiyatlar hizmet detayları vs... her bir şey web sitelerinde mevcut. Tık tık.



SABRINAS HAUS - BOZBURUN 

Son olarak Sabrinas Haus'dan bahsedeyim ki kendisi Ayşe Arman'ın en seksi oteller listesine bile girmiştir. Odalarının teraslarında yer alan jakuziler, Maldivler'deki bungalowlarda bulunanlarla kapışır bence.

Muhteşem bir manzarada, 15 müthiş oda hepsinin konumları, büyüklükleri, manzaraları ve sunduğu imkanlar farklı. Gitmişken manzaraya karşı masaj yaptırmadan dönmeyin derim.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder