17 Mayıs 2012 Perşembe

Balayı Sorunsalı Part 2#

           Benim de  Seda’ya  ihtiyacım  vardı!!!


Balayı kararımızla ilgili diğer detayları aktarmadan önce, benim araştırma yaptığım sürede henüz tanımadığım birinden ve sunduğu hizmetten bahsetmek istiyorum. Hoş hala kendisi ile görüşüp tanışmışlığım yok ancak sunduğu fırsatları, 2013 yılbaşı tatilinde çiçeği burnunda bir evli olarak değerlendirmek istiyorum. 

Eğer balayı için tercihlerinizi belirlediyseniz ve ne aradığınızı biliyorsanız (eğlence, dinlence, macera, tadım..vs) Seda Altuner'in yardımı ile benim kadar zorlanmayıp uygun fiyata balayı tatilinize karar verebilirsiniz. 


Haziran’da New York! 2-6 Haziran, 4 gün.  
Time Square’de 4 yıldızlı otelde konaklama 
+THY direk uçuş  Toplam: 1650 TL 



Seda Altuner'in hikayesi eşine az rastlansa da bilinen bir hikaye. Bankacılık yaparken birden radikal bir kararla tüm hayatı değişmiş, düğün davet organizasyonu ardından büyük eğlence mekanlarının iletişim koordinatörlüğü ve sonrasında da VIP seyahat danışmanlığı...

Şimdilerde ucuz uçak bileti, en ucuz konaklama, en iyi yeme içme yerleri, en ucuz alışveriş gibi balayı tatilinizde yer almasını isteyebileceğiniz şahane alternatifleri danışanlarına sunmaya başlamış. Rüyalarımızın şehri New York tatil rotalarında başı çekiyor. 

Kendisini twitter hesabından takip edebilir, ya da sedayaihtiyac@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 








1 yorum: