29 Mayıs 2012 Salı

Blogger Gelinler

Blogger gelinler düğünlerinde hangi ayakkabıları giymiş


Arşivimden sizlerle gelin ayakkabısı alternatiflerini paylaşacağım bir post hazırlarken, gördüm ki arşivimde takipte olduğum pek çok bloggerın da ayakkabı tercihlerini istiflemişim. Onların da beğeneceğini umarak düğünlerinde bloggerlar hangi ayakkabıları tercih etmiş, toparlayıp sunmak isterim. 

Fashion By Siu - Nine West 

Dümdüz beyaz abiye bir ayakkabıyı maharetli elleri ve annesinin yardımı ile şahane bir gelin ayakkabısına dönüştürmüş Sui. Şurada da nasıl yapmış anlatmış. Şimdilerde miniş Lily Deniz için yaratacağı harikaları sabırsızlıkla bekliyor, yeni anneyi tebrik ediyorum. 


The Runway Bride - Gelin babetleri by Sanemiko 

The Runway Bride - Miu Miu 

The Runway Bride - Bambi 


The Runway Bride blogunun sahibesi Ayşegül, şahane blogu ile düğün hazırlığı yapan biz sevgili telaşlı gelinlere süper fikirler sunuyor. Kendisi gün boyu, 3 farklı ayakkabı tercihi ile en çok ayakkabı değiştiren blogger oluyor:) Gün içindeki hazırlıklarda şurada bahsettiğim Sanemiko tasarımı bir babet giyerken, gelinliği ile birlikte taşlı bir Miu Miu tercih etmiş. Gecenin sonuna doğru ayaklarının halini düşünerek şahane bir önlemle de topuklu bir spor ayakkabı ile geceyi tamamlamış. Boy farkı müsait olan gelinler topuklu spor ayakkabıları da tercih edebilirler. 

Off Ne Giysem - Divan Kundura 


Off Ne Giysem blogunun yaratıcı sahibesi Billur Saatçi de yakın zamanda '' yeni evli '' titrini alanlardan. Kendisi de düğün detaylarına blogunda yer vermiş. Ayakkabı tercihini Divan Kundura'dan yana kullanmış, gelinliği ile de şahane bir uyum yakalamış. 


Ayse's World 


Blogunu severek takip ettiğim, çektiği fotoğrafları merakla beklediğim Ayşe de evlilik ve düğün detaylarını blogunda kısaca paylaşmış. Bu muhteşem pembişlerin nereden olduğunu bulamadım ne yazık ki:) belki kendisi posttan sonra bildirir. Ancak düğünün diğer detayları hakkında şahane bilgiler var harika bir kır düğünü olmuş. Mutluluklar diliyorum...

Merve Terim - Divan Kundura


Son günlerde blogger aleminde bir fenomene dönüşen Buse Terim'in blogu BT de severek takip ettiğim bloglar arasında. O da ablası Merve Terim'in düğün hazırlıkları ile ilgili pek çok detay paylaşmış. Merve Terim de muhteşem gelinliğine uygun Divan Kundura'dan seçtiği bu şirin stilettoyu beyaz çoraplarla kullanmış. 

Hepsine bol postlu mutlu mesut günler dilerim...


P.s: Pek çok takipçisi olan yaratıcı bloggerlarımızdan evlilik hazırlıkları ev dekorasyonu ile ilgili de postlar bekliyoruz! 

9 yorum:

  1. Güle güle kullanın ne demek:)

    YanıtlaSil
  2. The Runway Bride süper :) http://benevleniyorummm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Gelin ayakkabıları arıyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz. yukarıda ki modeller ve benzerleri bulunmaktadır :)


    http://www.37numara.com/?kategori-144-Gelinlik-Ayakkabisi.html

    YanıtlaSil
  4. www.marrymepretty.blogspot.com Butik evlilik Blogumuza bekleriz :)

    YanıtlaSil
  5. Ayakkabıların hepsi birbirinden hoş ve şık :)

    YanıtlaSil
  6. ben de paylaşıyorum, hadi geliiinn!!

    YanıtlaSil
  7. çok harikaaa :) bu telaşları yaşamaya hazırlanırken bana da beklerim http://commantarins3.blogspot.com

    YanıtlaSil