22 Mayıs 2012 Salı

Gelinlik Mevzusu

       HAYALİMDEKİ GELİNLİ


Bir kaç hafta önce, gelinlik arayışı turuna çıkmadan önce bu şahane çıktı karşıma. Araştırma yapmamaya, internetten modellere bakmamaya, kafama bir örnek koymamaya, kararlıydım. Üzerime deneyerek bulacak, ne yakışırsa onu alacaktım. Duramadım!

Gelinlik turumu ve hala nasıl bulamadığımı başka bir postta anlatacağım. Şu şahaneden bahsetmek istiyorum önce.

Üzerindeki dantelin modeli, sırt dekoltesi, göğsündeki dantel işlemeleri her muhteşem detayıyla tam olarak bendi. Oldkça sade ve bir o kadar gösterişli. Sau Paola merkezli bir moda evine ait bu muhteşemi taa oralardan satın almayı bile düşündüm. Bedenime göre getirtecek son rötuşları burada yaptıracaktım. Mail atıım Portekizce cevaplar aldım yılmadım:) çevirdim, uğraştım. Sonuç 10.000$ 'lık bir fiyat ile karşı karşıyaydım.



Diktirmek gibi bir alternatif de var elbette. Aynı danteli bulabileceğini söyleyen bir yer bile buldum. Ama çok kararsızım. Diktirdiğimde aynı havanın olmayacağını düşünüyor, cesaret edemiyorum.

3 yorum:

  1. bu gelinliği bende çok beğendim... bayıldım hatta.. kafamda bir model wardı ona çok yakın.. sanırım diktireceğim bu şekilde.. ufak tefek değişiklikler olacka tabii ki :)

    YanıtlaSil
  2. Bitmiş halini görmek için heyecanlanıyorum! Ben hala kararsızım!

    YanıtlaSil
  3. daha başlamadım bile :) ama bittiğinde paylaşırım ;))))

    YanıtlaSil