21 Mayıs 2012 Pazartesi

Hediye Sorunsalı

Yakın tarihte düğünüm olması vesilesi ile, evlenecek kızın halinden anlayanlardanım. Bu cumartesi çok yakın bir arkadaşımın nikahı var. Nikaha altın götürmektense, kendisinin seçtiği bir hediye almak istedim. 

Malum bizlerde henüz wedding list uygulaması yaygın değil. Götürdüğünüz altını bozdurup eve ıvır zıvır almak için kullanmayacak elbet, bu sebeple de borcu harcı hiç bitmiyor insanın. ( Bu noktada ah kız çeyizi yapmak ne zor, insanın belini nasıl büküyor, bir de incik cincik hiç göstermiyor aman herşeyin en güzel en şahanesi olsun derken nasıl para gidiyor diye hayıflanacağım elbet! )

Lakin kız milletinin arzusu da biter mi hiç! ''şunun bilmem ne serisi kettleı olmazsa ben gelin gitmem, bilmem neyin şu design kahvaltı takımı alınmazsa gelinliğimi de giymem.'' tadında hayıflanmalarım gün geçmiyor ki evin duvarlarını çınlatmasın. 

Uzattım lafı yine. Arkadaşıma sordum; yavrum senin eksiğinde, gönlünde ne var diye. En yakın arkadaşlarımdan olmasına rağmen hık gık etti lakin, ekmek kızartma makinesi alacaktım diye dökülünce onu ben alıyorum, hangisini istiyorsun diyerek noktayı koydum. Daha da yardımcı olmadı bana ben de kendi zevkime göre seçtim, aşağıdaki muhteşem şeyi kargoya verdim gitti. 

Kendisi Russell Hobbs markasının Mini Klasik koleksiyonundan. Diğer ürünleri de şurada. Esse'den aldım ben. Farklı renklerde şirin mi şirin çeşitli ev ev aletleri mevcut. Esse'ye uğrayarak, ya da internet sitesinden inceleyebilirsiniz. 

P.s. Benim de yakın arkadaşlarımdan beklentim budur. Alınmayı bekleyen listemde Arçelik Telve, Koleksiyon çay bardağı gibi ürünler mevcut:)

2 yorum:

  1. :))
    bencde çok mantıklı canımm mutluluklar arkadaşına
    bende cupcake li sabahlık istiorum

    YanıtlaSil
  2. :) buradan cupcakeli sabahlık duyurulur o halde:) teşekkürler...

    YanıtlaSil